Τίμησε Καλμαζίδη και Ρουμελιωτάκη ο ν. ΟΠΕ Ρεθύμνου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τίμησε Καλμαζίδη και Ρουμελιωτάκη ο ν. ΟΠΕ Ρεθύμνου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τον προπονητή του ΟΦΗ Γιάννη Καλμαζίδη, αλλά καιν τον Κρητικό αθλητή Γιάννη Ρουμελιωτάκη, τίμησε ο ν. ΟΠΕ Ρεθύμνου, στο περιθώριο της πρώτης μέρας του τουρνουά, που διεξήχθη στο "Μελίνα Μερκούρη" του Ρεθύμνου.

Τον προπονητή του ΟΦΗ, βράβευσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Προβιάς, ενώ τον Γιάννη Ρουμελιωτάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Μιχάλης Βάμβουκας.

Οι διοργανωτές βράβευσαν ακόμη,  τον Αργύρη Ψάρρα (προπονητής Πανιωνίου), τον Άγγελο Κυριακίδη (παράγοντας Πανερυθραϊκού) και το Νίκο Κρέτση (προπονητής Πανερυθραϊκού).

Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της Τεχνικής εταιρείας «ΑΜΜΩΝ» Γρηγόρης Νικολάου, ο πρόεδρος του Ρεθύμνου Cretan Kings Γιάννης Καλαϊτζάκης και ο πρόεδρος του ΑΟ Ψηλορείτη Νίκος Αλεξάκης.

Στο "Μελίνα Μερκούρη" βρέθηκε ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ Βασίλης Κόκκινος, που είχε θερμή συνομιλία με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη. Ο Κόκκινος ήταν μέλος της ομάδας, που πέρσι κατέκτησε την άνοδο στην Volley League.

Στο Ρέθυμνο, βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Μπάμπης Μαρκάκης, ο οποίος αν και μπασκετικός, είναι φίλος του βόλεϊ και του προέδρου του ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη.