Σε δυνατό διεθνές τουρνουά βόλεϊ στο Αίγιο οι παίδες του ΟΦΗ

Σε δυνατό διεθνές τουρνουά βόλεϊ στο Αίγιο οι παίδες του ΟΦΗ

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, θα είναι αρχηγός αποστολής της U18 του ΟΦΗ, στο δυνατό διεθνές τουρνουά βόλεϊ παίδων, που θα διεξαχθεί στο Αίγιο, από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2024 και στο οποίο θα συμμετάσχουν, οι αντίστοιχες ομάδες των συλλόγων, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Volley League 2024-25 και το διοργανώνει η ΕΣΑΠ.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν ομάδες  παίδων απο τους συλλόγους της Volley League και οι Βουλγάρικες Levski Sofia και Lulin.
Την ομάδα του ΟΦΗ, θα κουτσάρει στο τουρνουά, ο Νίκος Αντωνιάδης, συνεργάτης του Γιάννη Καλμαζίδη, στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ, ο οποίος θα έχει την ευθύνη των αγοριών στα αναπτυξιακά του ΟΦΗ.

Η εμπειρία για τους παίδες του ΟΦΗ, θα είναι μεγάλη, καθώς τα παιδιά θα κοντραριστούν με μεγάλες δυνάμεις του Ελληνικού βόλεϊ, στις αντίστοιχες ηλικίες.

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 27/9 στις 11 πμ τη Λούλιν, την ίδια μέρα στις 8μμ την Κηφισιά και το Σάββατο στις 3μμ τον Αθλο Ορεστιάδας.

Στην ανακοίνωση της, η ΕΣΑΠ, αναφέρει ότι "στόχος του τουρνουά δεν είναι άλλος από τον εμπλουτισμό της αγωνιστικής δραστηριότητας των ομάδων με ποιοτικούς αγώνες και η απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών από τα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ ".

Ενώ σε δήλωση του, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος τονίζει ότι «από τότε που μπήκα στα κοινά του ανδρικού βόλεϊ κατέγραψα τη θέληση όλων των παραγόντων των σωματείων να καθιερωθεί ένα πρωτάθλημα παίδων και εφήβων παράλληλα με αυτό των ανδρών. Δεν υπάρχουν ανταγωνισμοί. Μόνο ευκαιρίες για τα νέα ταλέντα. Κάνουμε το πρώτο βήμα με αυτό το τουρνουά. Είναι μόνο η αρχή και το πρώτο βήμα για να υλοποιήσουμε το μεγάλο στόχο ενός πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε όσους μας έχουν στηρίξει».

Η ΕΣΑΠ θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των ομάδων σε μία προσπάθεια να δώσει κίνητρο σε όλα τα ΤΑΑ μέλη της.

Οι αθλητές του ΟΦΗ που θα ταξιδέψουν στο Αίγιο, είναι οι:

ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΑΙΤΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΜΑΝΑΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΚΟΡΝΕΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΤΣΕΡΚΕΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ