Ο ΟΦΗ για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Volley League (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο ΟΦΗ για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Volley League (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ  εκπροσωπεί για 4η συνεχόμενη χρονιά (2022-23) την Κρήτη, στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει, την Volley League.

 

Με σταθερά βήματα, επενδύει κάθε χρόνο σε θέματα οργάνωσης και αγωνιστικών στόχων.

 

Η κύρια στόχευση του ΟΦΗ, είναι να αποτελέσει μια σταθερή δύναμη στην κατηγορία και όταν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, να μπορέσει να κοιτάξει και ψηλότερα.

 

Στην περσινή χρονιά, επένδυσε σε ένα απο τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές, τον Κώστα Δεληκώστα, ο οποίος προερχόμενος απο τον πρωταγωνιστή για τον τίτλο ΠΑΟΚ, ήρθε στον ΟΦΗ για να τον βοηθήσει με την εμπειρία του, να χτίσει μια βάση για τα επόμενα χρόνια.

Ο Κώστας Δεληκώστας ανανέωσε για δευτερη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ.

 

Έδρα της ομάδας μας, είναι το ιδιόκτητο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Δεύτερη έδρα, είναι το κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

 

 

Γιάννης Δανδάλης: O στυλοβάτης του ΟΦΗ και του Κρητικού βόλει

 

Ιδιοκτήτης του ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ είναι ο Γιάννης Δανδάλης, ένας πολύ γνωστός και αξιόλογος επιχειρηματίας του νησιού μας με την γνωστή δραστηριότητα της οικογένειας του (Καφές Δανδάλη).

 

Ο Γιάννης Δανδάλης είναι ένα σεβαστό πρόσωπο σε όλη την Ελλάδα και σαν παράγοντας του βόλει, ενώ σε επίπεδο Κρήτης, είναι ο στυλοβάτης του αθλήματος, κατά γενική ομολογία.

 

Πήρε την ομάδα βόλει του ΟΦΗ, απο τα τοπικά πρωταθλήματα και την έχει οδηγήσει στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού βόλει.

 

Ονειρο του, είναι ο ΟΦΗ να έχει κάθε χρόνο όσο το δυνατόν περισσότερους Κρητικούς παίκτες και γιατί όχι, κάποια στιγμή να μπορέσει να αγωνιστεί και σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση βολει.

 

 

Δυναμική επανεκκίνηση στις γυναίκες και στις υποδομές του ΟΦΗ

 

 

Απο πέρσι (2021-22) έχει γίνει δυναμική εκκίνηση και στο γυναικείο τμήμα.

Στόχος της διοίκησης του ΟΦΗ είναι η γυναικεία ομάδα, η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα Κρήτης, να ανέβει σε υψηλότερες κατηγορίες.

Η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ κατέκτησε το πρωτάθλημα Κρήτης και έφτασε στα μπαά ανόδου, όπου τελικά κατέκτησε την 3η θέση.

 

Την τεχνική καθοδήγηση των γυναικών, αλλά και όλης της υποδομής του ΟΦΗ, έχει αναλάβει ένας απο τους κορυφαίους προπονητές στο αντικείμενο του στην Κρήτη, ο Νίκος Προύφας.

 

Ο ΟΦΗ διαθέτει πλέον ομάδες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των γυναικών, με στόχο να κάνει μια ποιοτική και αποτελεσματική δουλειά.

 

Ο ΟΦΗ απο πέρσι (2021-22), έχει ρίξει το βάρος και στην καλύτερη οργάνωση των υποδομών της ομάδας.

 

Ο ΟΦΗ διαθέτει πλέον τμήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες σε αγόρια και κορίτσια και διαθέτει πάνω απο 100 παιδια , με την προοπτική ο αριθμός αυτος, να αυξάνεται σταδιακά.

 

 

Προπονητικά καμπ του βόλει στο «παλατάκι» του ΟΦΗ

 

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, οι προπονητές των υποδομών του τμήματος βόλει του ΟΦΗ, διοργανώνουν προπονητικά καμπ, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Το «παλατάκι» του ΟΦΗ γεμίζει απο παιδικές φωνές και η ατμόσφαιρα μοιάζει με μια γιορτή του βόλει...

 

Επισκέψεις του ΟΦΗ σε σχολεία του Ηρακλείου

 

Οι επισκέψεις σε σχολεία του Ηρακλείου, αποτελεί μια βασική ενέργεια προώθησης του αθλήματος, του βόλει, στο νησί, απο τον ΟΦΗ.

Πολύ συχνά παίκτες της ανδρικής ομάδας, επισκέπτονται σχολεία του Ηρακλείου, με σκοπό να διαδώσουν το άθλημα του βόλει στις μικρές ηλικίες.

Οι επισκέψεις αυτές έχουν διαπιστωθεί ότι έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα.

 

 

Το βόλει του ΟΦΗ κοντά στην κοινωνία

 

Η κοινωνική προσφορά αποτελεί σήμα κατατεθέν για το βόλει του ΟΦΗ. Το τριήμερο 8-10 Οκτωβρίου  2021, διοργάνωσε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, ένα μεγάλο Φιλανθρωπικό τουρνουά, με τη συμμετοχή κορυφαίων ομάδων, όπως ο Παναθηναϊκός, ο Φοίνικας Σύρου και ο Μίλωνας.

Τουρνουά τόσο υψηλού αγωνιστικού επιπέδου, δεν έχει φιλοξενηθεί ποτέ στο Ηράκλειο και την Κρήτη, συνολικά.

Ολα τα έσοδα των εισιτηρίων διατέθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Θραψανού, το οποίο επλήγη από τον καταστροφικό σεισμό και ειδικότερα, στις ανάγκες μετεγκατάστασης των μικρών μαθητών στο σεισμόπληκτο σχολείο του Θραψανού.

 

Ο Γιάννης Δανδάλης, παρέδωσε προσωπικά τα χρήματα στην πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, Βάνα Φραγκάκη.

 

Ενα αξιοπρεπές ποσό συγκεντρώθηκε και θα διατεθεί για το σκοπό αυτό και όπως ανέφερε ο Γιάννης Δανδάλης "εύχομαι με τα χρήματα αυτά, να βοηθήσουμε και εμείς ώστε οι μικροί μαθητές, να μπορέσουν σιγά-σιγά να επιστρέψουν στην κανονικότητα, αν και γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι εύκολο. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι τα χρήματα να διατεθούν άμεσα για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών που υπάρχουν".

 

Εκ μέρους του σχολείου, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, Βάνα Φραγκάκη και ο διευθυντής δημοτικού σχολείου Θραψανού Γιώργος Καλογεράκης, ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, τον Γενικό Αρχηγό του ΤΑΑ ΟΦΗ και εκπαιδευτικό (γυμναστή) Δημήτρη Ζλατιλίδη, όλη την οικογένεια του ΟΦΗ και όσους βοήθησαν για αυτό το σκοπό, για την ανθρωπιά τους.