Νίκος Αντωνιάδης: "Σπουδαίος αθλητής ο Μιχαίλοβιτς. Είναι για άλλο επίπεδο και μας δικαιώνει"

Νίκος Αντωνιάδης: "Σπουδαίος αθλητής ο Μιχαίλοβιτς. Είναι για άλλο επίπεδο και μας δικαιώνει"

Ο Ματέι Μιχαίλοβιτς, έχει πάρει στην πλάτη του τον ΟΦΗ και τον οδηγεί στα σαλόνια της Volley League.

Η κρητική ομάδα έκανε το 5Χ5 και παραμένει πρώτη και αήττητη στην Pre League, ενώ ο Σλοβένος διαγώνιος του ΟΦΗ, ήταν και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή η αιχμή του δόρατος, στην καθαρή νίκη με 3-0 (9-27, 25-18, 25-20).

Ο Μιχαίλοβιτς που είναι σταθερά ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ, είχε στο παιχνίδι αυτό 19 πόντους με 4 άσσους και δείχνει να αποτελεί...πολυτέλεια για την κατηγορία.

"Ο Ματέι είναι η δύναμη πυρός μας. Είναι φανταστικός παίκτης, Μας δικαιώνει και εμένα, αλλά και τον πρόεδρο και το Γενικό Αρχηγό που τον επιλέξαμε" τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αντωνιάδης και συνεχίζει "είναι για άλλο επίπεδο. Είναι σπουδαίος αθλητής και πάρα πολύ καλό παιδί. Δεν είναι καθόλου φίρμα. Ο ρόλος του είναι πολύπλευρος στην ομάδα. Εχει πάρα πολύ καλά ποσοστά στην επίθεση και το σερβίς, ενώ παίζει και άμυνα και εμψυχώνει τους παίκτες. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης και πιστεύω ότι θα πάει ακόμα καλύτερα".

Μετά τη νίκη επί του Ηρακλή, ο ΟΦΗ βλέπει το εκτός έδρας παιχνίδι στη Φλώρινα με τον Ηφαιστο (Σάββατο 16/12, 4μμ, ΔΑΚ Φλώρινας) , μια επικίνδυνη ομάδα η οποία στην προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε τον Αρη στη Μίκρα και είναι στην 7η θέση με 6 βαθμούς σε 5 αγώνες.

Όπως τονίζει ο Νίκος Αντωνιάδης "συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη, επί του Ηρακλή. Τη χρειαζόμασταν πολύ για να μείνουμε πρώτοι. Τώρα έχουμε το παιχνίδι στη Φλώρινα. Θέλει προσοχή το παιχνίδι στη Φλώρινα και θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Κάθε παιχνίδι κρύβει παγίδες. Δεν πρέπει να υποτιμάς κανένα, αλλά ούτε και να υπερεκτιμάς. Μόνο δουλειά και επιμονή. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, που ήταν μαζί μας, στη νίκη επί του Ηρακλή. Τους θέλουμε δίπλα μας, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος της χρονιάς. Ο ΟΦΗ ανήκει στην Volley League".

Η αναλυτική στατιστική εικόνα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ηρακλή:

ΟΦΗ-Ηρακλής 3-0

Τα σετ: 29-27, 25-18, 25-20.

ΟΦΗ (Νίκος Αντωνιάδης):  Μάκινεν 14  ( 11/21 επιθέσεις, 52% επιθ,  50% υποδοχή, 33% άριστες, 2 άσους, 1 μπλοκ), Κουκιάς (22% υποδοχή, 11% αριστες), Ρουσόπουλος 6 (2/3 επιθέσεις, 4 μπλοκ), Μιχελάκης (λ), (50% υποδοχή, 12% άριστες),   Καρατζάς 4 (2/2 επιθ. 2 μπλοκ),  Μιχάιλοβιτς 19  (15/37 επιθέσεις, 41% επιθ, 4 άσους), Καφαντάρης 5 (1/2 επιθέσεις, 4 μπλόκ), Γκόνας 4 ((4/7 επιθέσεις), Μπαρντακτζιαν, Ρουμελιωτάκης, Δαρίδης.

Στην φωτογραφία ο Σλοβένος διαγώνιος του ΟΦΗ Ματέι Μιχαίλοβιτς (αριστερά) με τον Φιλανδό ακραίο του ΟΦΗ, Πίτου Μάκινεν (δεξιά) πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Ηρακλή.