Με 14 νίκες και χωρίς να χάσουν ούτε σετ (!) οι Νεάνιδες του ΟΦΗ σήκωσαν την κούπα στην Κρήτη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (VIDEO+ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με 14 νίκες και χωρίς να χάσουν ούτε σετ (!) οι Νεάνιδες του ΟΦΗ σήκωσαν την κούπα στην Κρήτη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (VIDEO+ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι Νεάνιδες του ΟΦΗ, στο βόλεϊ, είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πρωταθλήτριες Κρήτης!

Αυτή τη φορά, ο τίτλος ήρθε με 14 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και μάλιστα χωρίς να χάσουν ούτε σετ, όλη τη χρονιά και αυτό τα λέει όλα!

Στους δυο τελικούς, που έγιναν στο κλειστό του Βαρδινογιάννειου Αθλητού Κέντρου,  κέρδισαν τη ΓΕΗ με 3-0 σετ και στα δυο παιχνίδια και κατέκτησαν την κούπα.

Στον πρώτο τελικό στο ΒΑΚ, τα κορίτσια του ΟΦΗ κέρδισαν με 3-0 σετ (25-10, 25-15, 25-18).

Ενώ στον δεύτερο τελικό, που έγινε στο κλειστό του Λίντο, αν και χρειαζόταν δυο σετ για να πάρουν τον τίτλο, τελικά πήραν μια ακόμη νίκη με 3-0  (16-25, 8-25, 8-25), επιβεβαιώνοντας την απόλυτη υπεροχή του ΟΦΗ.

Οι  πρωταθλήτριες Νεάνιδες του ΟΦΗ, θα εκπροσωπήσουν την Κρήτη, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Η ομάδα αυτή, με νεαρά κορίτσια, αποτελεί την βάση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, που διαπρέπει στην Α2 κατηγορία γυναικών.

Ενώ τρείς αθλήτριες απο τις Νεάνιδες του ΟΦΗ (Πρινιωτάκη, Πιτσούλη, Παπαδάκη) είναι στις Εθνικές ομάδες U17 και U18.

Πρόκειται πραγματικά, για μια χρυσή γενιά, για τον ΟΦΗ και το Κρητικό βόλεϊ!

"Μπράβο κοριτσάρες! Τα καλύτερα, έρχονται!" αναφέρει στην ανάρτηση του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το τμήμα βόλει του ΟΦΗ (ΤΑΑ ΟΦΗ).

Να σημειωθεί ότι, τα κορίτσια του ΟΦΗ (Γυναίκες-Νεάνιδες), έδωσαν σε 24 ώρες τρία παιχνίδια (με Απόλλωνα Πάτρας οι Γυναίκες και δυο τελικούς με ΓΕΗ οι Νεάνιδες) και τα κέρδισαν και τα τρία με 3-0 (!), γεγονός που δείχνει την ποιότητα και το βάθος, που έχει το γυναικείο τμήμα του ΟΦΗ.

O πρωτομάστορας της επιτυχίας αυτής, ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, ανέφερε ότι "είμαστε πολύ υπερήφανοι για τα κορίτσια μας. Παρά την κούραση, κάναμε πολύ καλά παιχνίδια και πήραμε το πρωτάθλημα, αήττητες και μάλιστα χωρίς να χάσουμε ούτε σετ. Θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια την Κρήτη, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα".

Στον δεύτερο τελικό με τη ΓΕΗ στο κλειστό του Λίντο (Tα σετ: 16-25, 8-25, 8-25) η σύνθεση του ΟΦΗ (Νίκος Προύφας): Καλουτσάκη, Αντιφυλιώτη, Αραμπατζή, Ζλατιλίδου, Πρινιωτάκη, Φανιουδάκη Ν., Μπελενιώτη, Παπαδάκη, Προύφα, Βυνιχάκη, Βεργετάκη, Πιτσούλη, Ματαλιωτάκη, Φανιουδάκη Ελ.

Στον πρώτο τελικό με τη ΓΕΗ στον κλειστό του ΒΑΚ  (Τα σετ: 25-10, 25-15, 25-18), η σύνθεση του ΟΦΗ (Νίκος Προύφας): ΟΦΗ (Νίκος Προύφας): Καλουτσάκη, Αντιφυλιώτη, Αραμπατζή, Ζλατιλίδου, Πρινιωτάκη, Φανιουδάκη Ν., Μπελενιώτη, Παπαδάκη, Βυνιχάκη, Βεργετάκη, Πιτσούλη, Ματαλιωτάκη, Φανιουδάκη Ελ.

Τα κορίτσια του ΟΦΗ σηκώνουν την κούπα, μετά το δεύτερο τελικό.

Δείτε παρακάτω τους δυο τελικούς που μεταδόθηκαν σε LIVE STREAMING