Μεγάλη εμπειρία για τους έφηβους του ΟΦΗ: Θα συμμετάσχουν στο τουρνουά U18 της ΕΣΑΠ στο Αίγιο

Μεγάλη εμπειρία για τους έφηβους του ΟΦΗ: Θα συμμετάσχουν στο τουρνουά U18 της ΕΣΑΠ στο Αίγιο

Σημαντικές εμπειρίες, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι αθλητές της ομάδας βόλεί U18 του ΟΦΗ, καθώς θα συμμετάσχουν στο δυνατό τουρνουά βόλεϊ παίδων, που θα διεξαχθεί στο Αίγιο, από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2024 και στο οποίο θα συμμετάσχουν, οι αντίστοιχες ομάδες των συλλόγων, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Volley League 2024-25 και το διοργανώνει η ΕΣΑΠ.

Ο ΟΦΗ δήλωσε συμμετοχή, σε αυτό το δυνατό τουρνουά και θα τεθεί αντιμέτωπος με μεγάλες δυνάμεις, του Ελληνικού βόλεϊ και στις μικρές ηλικίες.

Την ομάδα του ΟΦΗ, θα κουτσάρει στο τουρνουά, ο Νίκος Αντωνιάδης, συνεργάτης του Γιάννη Καλμαζίδη, στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ.

Ο κ. Αντωνιάδης, ο προπονητής με τον οποίο ο ΟΦΗ, πανηγύρισε φέτος την άνοδο στην Volley League,  θα έχει επίσης, την ευθύνη των παιδοεφηβικών τμημάτων του ΟΦΗ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΣΑΠ "στόχος του τουρνουά δεν είναι άλλος από τον εμπλουτισμό της αγωνιστικής δραστηριότητας των ομάδων με ποιοτικούς αγώνες και οι απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών από τα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ.

Η ΕΣΑΠ θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των ομάδων σε μία προσπάθεια να δώσει κίνητρο σε όλα τα ΤΑΑ μέλη της.

Η κάθε ομάδα θα δώσει το ελάχιστο 2 αγώνες ,ενώ ανοικτή παραμένει η πρόταση για συμμετοχή και ομάδα από το εξωτερικό".